Sziasztok!

Az előző írásomban egyéb irányú elfoglaltságaimmal indokoltam meg azt, hogy miért írok mostanában ritkábban a naplómba!

Most örömmel tárom fel a titkot! :)

Még nyáron elkezdtem egy online marketing tanfolyamot, ahol a weblapszerkesztésen át egészen az online vállalkozás indításáig sokmindent megtanultunk.

E tanfolyam eredményeképp elkészült az első weblapom, amit http://titkarnoallas.hu néven találhattok meg! Viszont van egy szépséghibája a lapnak, mégpedig az, hogy a lényeg, tehát az állásajánlatok hiányoznak róla. :(

Viszont büszkeséggel tölt el a tudat, hogy létrehoztam, az enyém, és ezalapján már megrendelést is kaptam újabb honlapok készítésére! :)

Tehát ha gondoljátok látogassatok el az oldalamra, ahová nemsokára tartalom is kerülni fog! :)

És mégegy jó hír így a végére!

Az egyik tanfolyamtársam és kedves ismerősöm, aki nem mellesleg adótanácsadó és könyvelő is, meghívott egy játékra, amiről a legközelebbi bejegyzésemben fogok beszélni.

Ide írom még a fent említett adótanácsadó oldalát, talán segítség lesz nektek is, ha online vállalkozás indításán gondolkoztok: http://onlineadozas.hu

Mindenkinek szép napot kívánok!

Sziasztok:anna

Ui: Itt a blogon fogok még írni a vállalkozás alakulásáról, valamint a legújabb tanfolyamot is említeni szeretném írásaimban!

Kérlek benneteket, akit érdekel ez a téma, kövessétek a bejegyzéseket, és hozzászólásokat is várok tőletek!

 

Szerző: titkarnomami  2008.11.27. 03:24 Szólj hozzá!

Címkék: munka titkárnő otthoni

A bejegyzés trackback címe:

https://titkarnoklub.blog.hu/api/trackback/id/tr78790700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása