Sziasztok!

Ismét feltűntem a blogomon, és köszönettel tartozom Nektek! Igen, mert kiváncsiak voltatok az írásokra a távollétem alatt is! Köszönöm és nagyon jólesett elolvasni a látogatói statisztikákat, mert megmelengette a szívemet az, hogy jöttetek, olvastatok és maradtatok!

Legutóbb ott fejeztem be, hogy online vállalkozást tanulok illetve indítok ezéven, ezért kevesebb időt tudok blogírással tölteni.

Viszont megígértem, hogy a friss fejleményeket megosztom veletek is! Arra még biztos emlékeztek, hogy az első oldalam (titkarnoallas.hu) alapján felkérést kaptam további honlapok elkészítésére!  A többes szám az nem tévedés, többről van/volt szó, de az egyik ezek közül már konkrét formát öltött.

Tá-tá-tá-tááááááám:

Örömmel mutatom be legújabb "gyermekemet": http://kolcsoneshitel.hu ! :)

Kérlek látogassatok el ide, és aztán osszátok meg velem véleményeteket, meglátásaitokat!

Még néhány szót mondanék az internetes vállalkozásról. Tehát első látásra úgy néz ki, hogy csak egy weblapot kell összehozni, aztán máris jönnek a látogatók és az érdeklődők. Jelentem, ez nagy-nagy tévedés! :)

Ha rendelkezel már egy oldallal, akkor a munka 20%-át végezted el! Ahhoz, hogy ténylegesen látogatók legyenek az oldalon, és működjön a biznisz, sokmindent kell tenned, méghozzá napi rendszerességgel!

Először: tartalmat kell írnod. Hogy ez mit jelent? BLOG-ot kell írogatnod, azért, hogy látogatóid legyenek, akiknek a kérdéseire választ tudsz adni.  A blog bejegyzéseket célszerű elég sűrűn megtenni, hiszen csak így lehet mindig friss és naprakész információd a célközönségedet érintő és foglalkoztató kérdésekről!

És épp ez a jó ebben a munkában: mindig figyelsz, mindig tanulsz és mindig segítesz! :)

Figyeled a világot, és a látogatók hozzászólásait, tanulod a marketing technikákat, illetve egyéb módokon fejleszted a hatékonyságodat, valamint segítő szándékkal megosztod tudásod az arra kiváncsi emberekkel! Mi ez, ha nem az öröm forrása?

Ki szereti mindig ugyanazt csinálni? Mindig ugyanazokat a dolgokat látni, hallani? Kinek nincs szüksége a változásra?

Szerintem egy nyitott, jókedélyű élethez pont erre a három dologra van szükségünk!

Figyelem, tanulás, és segítség! Nekem ezek az idei megvalósításra váró szempontok az életben!

Egy játékra kérlek téged, drága olvasó!

Szeretném, ha megosztanád velem idei terveidet. Jó, nem számszerű és tényszerű adatokra gondolok, hanem arra, meséld el, milyen ember szeretnél lenne év végére?

Miben leszel jobb? Mivel leszel több? Mit fogsz tudni átadni magadból a családodnak? Milyen képet szeretnél kialakítani magadról a saját szemedben? Hogyan leszel elégedettebb magaddal és a világgal?

Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket tegyél fel magadnak, és aztán egy kicsit nézz bele a lelkedbe, és meg fogod találni a helyes irányt! Aztán már csak az úton kell továbbmenned. :)

Ennyit így évindítónak, és mindenkinek ezúton kívánok sikeres és örömteljes újévet!

Még mindig várom hozzászólásaitokat, véleményeteket, kritikáitokat!

Mindenkinek szép napot kívánok!

Sziasztok:anna

Szerző: titkarnomami  2009.01.09. 02:19 1 komment

Címkék: öröm újévi fogadalom

A bejegyzés trackback címe:

https://titkarnoklub.blog.hu/api/trackback/id/tr77866748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Onlineadózás · http://www.onlineadozas.blog.hu 2009.01.10. 11:18:00

Szia Anna!

Boldog Új Évet!

Látom, megújult a blogod. Igazán szép lett!
Megnéztem a kolcsoneshitel.hu oldalt, hát igazán nagyon gratulálok, gyönyörű lett! Nagyon jó az a sablon!

További hasznos munkát kívánok:
Üdv,
Szigeti Ami
süti beállítások módosítása